Бизнесменът Хънтър Байдън, син  на американския президент Джо Байдън,  във

...
Бизнесменът Хънтър Байдън, син  на американския президент Джо Байдън,  във
Коментари Харесай

Хънтър Байдън предложи да свидетелства публично пред Конгреса

Бизнесменът Хънтър Байдън, син  на американския президент Джо Байдън,  във вторник предложи да даде обществени показания пред Конгреса , оповестява АП. 

Предложението му беше направено в отговор на призовка от републиканците да се яви доникъде на декември.

Той отхвърли настояването за свидетелски показания при закрити врата , защото могат да бъдат манипулирани. Но конгресменът Джеймс Комър от Кентъки, ръководителят на Комитета за контрол на Камарата на представителите, остана корав, като сподели, че републиканците чакат " цялостно съдействие " с първичното си искане.

Призовките от началото на ноември бяха най-агресивната стъпка на следствието до момента , тествайки обсега на пълномощията за контрол на Конгреса.

Това се случва, до момента в който президентът Байдън води акция за преизбиране. Републиканците до момента не са съумели да открият доказателства, които директно да уличат президента Байдън в каквото и да е нарушаване. 
 Хънтър Байдън се разгласи за почтен по делото за нелегално оръжие
Хънтър Байдън се разгласи за почтен по делото за нелегално оръжие

Но процесът хвърли сянка върху акцията за преизбиране на татко му

Припомняме, че против Хънтър са повдигнати 2 каузи. 

През октомври, той се разгласи за почтен.

Той бе упрекнат в неистина при закупуване на револвер през 2018 година , който е държал към 11 дни. Тогава е бил подвластен от опиати, само че е излъгал за това при попълването на нужните документи.

Може да получи до 25 години затвор , в случай че бъде приет за отговорен в  евентуален правосъден развой през 2024 година

В края на септември той разгласи, че ще съди Руди Джулиани и неговия юрист за хакерска офанзива за кражба на персоналната му информация. Той твърди, че  двамата са отделили години, с цел да извършат офанзивите против него.
 Киев проверява депутата, популяризирал документите за дейностите на Хънтър Байдън в Украйна
Киев проверява депутата, популяризирал документите за дейностите на Хънтър Байдън в Украйна

СБУ заяви, че обвиненият е член на незаконна организация, финансирана от съветското военно разузнаване

През юли обаче, той се призна

Скандалите към Хънтър Байдън бяха употребявани от републиканците обвинявания в корупция. Правните му проблеми са доста, свързани с закононарушения за данъчното облагане и нелегално владение на огнестрелно оръжие.

Мнозинството гласоподаватели в Съединени американски щати смятат, че следствието за импийчмънт против президента Джо , а не като несправедлива политическа офанзива. Това демонстрираха резултатите от изследване на публичното мнение, оповестено от ABC News и Washington Post.
 Тъмни облаци надвисват над Хънтър Байдън
Тъмни облаци надвисват над Хънтър Байдън

Синът на президента е застрашен от съд

Очаквано, някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп употребява случая, с цел да нападне още веднъж семейство Байдън. През юли, той допусна, че за сегашния американски президент Джо Байдън или за сина му Хънтър.

Според него, изказванията за присъединяване на Хънтър Байдън в противозаконни покупко-продажби с украинска компания са
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР